Sobre Nosaltres

Qui som?

Lloveras Plant és una empresa familiar ubicada al centre de la comarca del Maresme, província de Barcelona, que es dedica al planter d’hortalisses així com també a la planta ornamental.

El producte final destinat al professional, al revenedor o al particular. Per assolir els nostres objectius disposem de grans extensions de terreny amb unes instal·lacions modernes i ben equipades.

L'equip

Un equip de treball professional i altament qualificat fa possible que Lloveras Plant s'adapti a qualsevol tipus de necessitat que el client proposi. Les safates de plàstic i poliestirè de diferents mides i formats són un reflex d’aquest intent per apropar-nos al nostre client.

pages_blanc_ol

La nostra Història

Segle XX
planteles_lloveras_XX
Els Orígens

.
L'empresa "mare" de Lloveras Plant era Plantíos Lloveras, una petita empresa dedicada al planter d'hortalissa, així com a la producció d'horta, com per exemple la patata o el tomàquet.

1994
logo_empresa
Els Inicis

.
Els inicis del viver se situen l'octubre de 1994, quan es funda Lloveras Plant com a societat limitada, amb ubicació pràcticament idèntica a l'original Plantíos Lloveras.

2000-2004
lloveras_plant_2000
Consolidació al sector

.
Als 2000 l'empresa assoleix maduresa, creixent en hivernacles, en quantitat de planter sembrat i amb l'increment del número de grans clients, tant empreses com particulars.

2005-2010
bassa_empresa
Inversió en infraestructura

.
Amb els anys, el volum de producció augmenta i aquest fet fa que l'empresa decideixi invertir cada cop més en infraestructura i en un embassament per a poder recollir l'aigua de pluja. Aquesta bassa, amb capacitat per a quatre milions de litres, permet ser més eficient, tant en la qualitat de l'aigua que s'utilitza per al rec, com per a l'economia de l'empresa.

2010-2015
sembradora_urbinati
Inversió en maquinària

Les màquines de sembrar ajuden a fer la feina més precisa i eficient. El volum de demanda creix tant que per assolir els temps de producció que els clients desitgen, requereix d'una inversió en una altra màquina de sembra.

2015-2020
carrils_transportadors_planter
Modernització zona planter

Una de les darreres modificacions s'ha dut a terme, escalonadament, a tota la zona del planter.

Aquesta zona, on habitualment hi havia uns carros a nivell de terra on s'estenia el planter, ha passat a ser una zona de carrils, amb taules transportadores de safates.

Aquests carrils faciliten el moviment del planter per així fer que aquest sempre disposi de les condicions necessàries, ja sigui estar a l'exterior com a l'interior dels hivernacles.